.

3804 топли обяда!

 

Деветнадесет събития в гр. София и гр. Разград!

 

Общо 3804 топли обяда бяха раздадени в рамките на 19 събития! Така изглежда равносметката от четвъртия сезон на благотворителната инициатива 3330 топли обяда, състояла се в градовете гр. София и гр. Разград и през 2024 година!

На 30-ти март, братята и сестрите от Widows Sons & Masonic Riders Grand Chapter Bulgaria реализираха финалното за 2024 година събитие от поредицата 3330 топли обяда в кв. „Лозенец”, ул. „Арх. Йордан Миланов”, спирка „Вишнева” гр. София.

Тази година проведохме 19 събития, в дните от 6 януари до 30  март 2024 г. На тях раздадохме малко над 3800 обяда в гр. София (3441 обяда)  и в гр. Разград (363 обяда)! Благотворителното раздаване на храна е част от поредицата добродеяния на инициативата Помощ на две колела, подкрепяна от Фондация „Благотворителност и милосърдие“ към Обединена велика ложа на България.

Щастливи сме, че силите ни стигнаха! Благодарни сме, че имахме възможността да бъдем полезни! Удовлетворени сме, че изпълнихме обещанието си! … а усмивките и признателността на хората, на които подадохме ръка за помощ, ще носим завинаги със себе си. Те ще ни вдъхновяват и ще ни насочват по пътя на творенето на най-стойностните дела!

Скъпи Братя, обединени и сплотени в редиците на Widows Sons & Masonic Riders Grand Chapter Bulgaria, ние направихме всичко това възможно, но не бяхме сами! Доброто е заразно и е мощна сила, която привлича все повече и повече съучастници! Списъкът с братя и съюзни ложи дарители, приятели, съмишленици е безкраен. За нас е чест, че работихме заедно с толкова много достойни братя с огромни сърца, които не затварят очите си пред проблемите на обществото, а с всички сили се борят за едно по-добро бъдеще! Респект!

Изказваме нашата най-искрена благодарност към Фондация „Благотворителност и милосърдие“ към Обединена велика ложа на България, която всяка година подкрепя провеждането на инициативата 3330 ТОПЛИ ОБЯДА, за което сме дълбоко признателни!

Благодарим за подкрепата на Софийска община и район „Лозенец”!

Каним всички спомогнали всичко това да се случи на 20.04.2024 г. от 18,30 часа на благодарствен рок концерт в нашия клуб „ 333 Пътят към светлината”, с което да изкажем своята признателност и респект за помощта и подкрепата която ни оказахте!

Обични братя, в името на изконните човешки ценности, „Даряваме вяра, надежда и още нещо…“ и ще продължим!

 

Widows Sons & Masonic Riders Grand Chapter Bulgaria

към начало