.

Мобилен Ваксинационен център – дарение от Фондация „Благотворителност и милосърдие“ на ОВЛБ

 

 

На 15 юни Фондация „Благотворителност и милосърдие“ предаде на Софийската регионална здравна инспекция своето дарение – Мобилен ваксинационен център.  Това е уникален, специално оборудван за целта автобус за извършване на ваксинация и необходимия за това предварителен здравен преглед.

В церемонията по предаването участваха: Великият майстор на Обединената велика ложа на България Николай Божилов, Великият милосърдник на ОВЛБ Л. Д.,  Великият Благотворител Атанас Радев, Даниел Капсъзов, Васил Василев и Жулиян Желязков, д-р Данчо Пенчев, директор на СРЗИ, г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на град София, г-н Барбалов, зам. кмет и инж. Георги Милошев. Присъстваха и много журналисти.

Фондация „Благотворителност и милосърдие“ получи благодарствено писмо от СРЗИ, както и специални поздравления и благодарности от столичния кмет г-жа Фандъкова.

От 16 юни Мобилният ваксинационен център ще се намира на площад Батенберг за ваксиниране на гражданите. През празничните дни той ще бъде паркиран на летище София, Терминал 1, за ваксиниране на пристигащи и заминаващи български граждани.

 

ФБМ благодари на всички свои дарители, направили възможна реализацията на тази изключително общественополезна инициатива.

 

Вижте още:

Бус за ваксинации: Пункт на колела тръгва из София. (БНТ) https://bntnews.bg/news/bus-za-vaksinacii-punkt-na-kolela-tragva-iz-sofiya-snimki-1159351news.html?fbclid=IwAR1UVQcLZktUsHIa9GI0pnWTgnuKYGkVAoEjlcTAJWwe3beYgepcKZsrrTQ

 

към начало