.

Благодарствено писмо на младежката организация „Дьо Моле България“

 

 

Скъпи братя,

В днешни дни щедростта е нещо много рядко срещано, но истинско и ценно. В нашите представи дори, тя е като един малък подарък, който чака да бъде отворен и да донесе радост не само на този, който го получава, но и на този, който го е закупил. Е, именно затова, “Дьо Моле” избра най-подходящия момент, в който да отвори своя подарък, заедно с вашата помощ и на Обединената велика ложа на България“ и да разпръсне магията на коледното чудо в България.

Ние, от Дьо Моле, искаме да изразим нашата безгранична благодарност към всички, които участваха и ни помогнаха да осъществим нашата първа кампания. Нека продължаваме да правим дела заедно, които ни носят удовлетворение, които ни карат да се чувстваме щастливи и пълноценни от факта, че сме проявили щедрост и сме помогнали на хора в нужда. Нека по Коледните празници, когато седнем на трапезата в домовете си, да разкажем на близките си хора, че е от значение да правят същото и просто да бъдат добри, да бъдат благородни. Най-важното е да осъзнаем ценността на добрите дела и това как едно действие може да ни накара да се чувстваме значими. В света няма нищо по-важно от това да бъдем здрави и успешни, а подаръците винаги идват като една заслужена награда.

Поради тази причина, нашият подарък към вас ще бъде поднесен с думи – пожелаваме ви да прекарате коледните празници по един вълшебен начин, с близките за вас хора и да успеете да се насладите на тези незабравими моменти.

Благодарим, че бяхте част от нашата кампания и ни помогнахте да дадем пример на хората, че няма нищо по-хубаво от това да знаеш, че разопаковаш една голяма кутия, в която освен всичко друго, има любов, грижовност и доброта. Благодарим също и за това, че се включихте в нашата идея и ни помогнахте да я превърнем в реалност. Каквото и да кажем няма да бъде достатъчно, за да изразим нашето удовлетворение от случилото се, затова за завършек искаме да ви пожелаем отново Весела Коледа и Честита Нова година! Бъдете здрави, грижете се за себе си и за хората около вас и не забравяйте да бъдете щедри.

Какво успяхме да постигнем с ваша помощ:

  • Купихме сушилня за дом за възрастни във Видин
  • Направихме подаръци за децата в клиника по детска онкохематология при УМБАЛ Царица Йоанна с помощта на професор Даниел Константинов
  • Купихме лакомства и подаръци за детски домове във Варна и Добрич
  • Купихме играчки и училищни помагала за деца в Бургас
  • Купихме спални комплекти за дома за стари хора “Св. Василий Велики”

 

Поздрави,

Дьо Моле България

към начало